as dori si eu un stiker cu Matiz-Club.ro (fara masina doar scrisul), si unul asa
https://www.google.ro/search?q=stickere ... B471%3B333
la dimensiunea de 10cmX10cm. Cam cat m-ar costa un stickerbomb la fel ca acesta
https://www.google.ro/search?q=stickere ... B615%3B461
Re: Stickere auto
#17Vreau si eu 3 stickere cu matiz club,care ar fii pretul,tin sa mentionez ca azi am fost la prima mea intalnire in Buc...nu este ultima!:)
Mersul pe jos nu este o arta disparuta - oricine trebuie sa ajunga , prin orice mijloace , la garajul in care isi tine masina.
#18Ai fost o data.Popa Eduard Catalin scrie:Vreau si eu 3 stickere cu matiz club,care ar fii pretul,tin sa mentionez ca azi am fost la prima mea intalnire in Buc...nu este ultima!:)
In datile urmatoare nu te-am mai vazut.
Politica de acordare a stickerelor este aici: viewtopic.php?f=4&t=398
Nu ii mai cereti lui Liviu sa va faca stickere, daca nu doriti sa ajungeti la nici macar o intalnire MC.ro, pentru cei din Bucuresti.
Iar cei din tara, daca nu catadicsiti sa scrieti pe forum, ci doar pe Facebook.
#19Ma repet dupa ce am fost prezent la 3 intalniri in Buc,as dori 2 stickere matiz club si inca 3 stickere,ceva legat de muzica si combustibil sa imi pun pe luneta,mersi si astept raspuns.
Mersul pe jos nu este o arta disparuta - oricine trebuie sa ajunga , prin orice mijloace , la garajul in care isi tine masina.
#20Salut.
Daca vreunul dintre administratorii forumului imi spune sa-ti fac stickere cu matizclub, este ok.
Restul stickerelor sunt la discretie. imi dai modelul si nu este nicio problema.
Daca vreunul dintre administratorii forumului imi spune sa-ti fac stickere cu matizclub, este ok.
Restul stickerelor sunt la discretie. imi dai modelul si nu este nicio problema.
Matizel și Albăstrica
Save water. Drink beer!
Save water. Drink beer!
#21E ok. Astept sa iti pui stickerul pe masina si sa postezi pe topicul tau, urmand sa aderi la grup (viewtopic.php?f=4&t=496)
#22Bine Mustangule.
Fac 2 Matiz-Club.ro si restu' ce-o mai vrea.
Colegule @Popa Eduard Catalin, trimite-mi modelele pe care le doresti ca daca tot ma apuc de taiat autocolantul, barem sa ti le fac pe toate.
Fac 2 Matiz-Club.ro si restu' ce-o mai vrea.
Colegule @Popa Eduard Catalin, trimite-mi modelele pe care le doresti ca daca tot ma apuc de taiat autocolantul, barem sa ti le fac pe toate.
Matizel și Albăstrica
Save water. Drink beer!
Save water. Drink beer!