1. Utilizatorii noi inregistrati nu vor putea scrie in sectiunea Bazar, avand mesaje cu scopul de a vinde produse - pentru postarea unui mesaj de vanzare, este necesar ca utilizatorul sa aibe minim 25 posturi pe forum in alta sectiune decat cea comerciala;
2. Utilizatorii noi inregistrati vor trebuie sa astepte ca un mesaj de cumparare sa fie aprobat de un moderator / administrator - acestea se fac fara niciun fel de restrictie de regulament;
3. Utilizatorii care posteaza anunturi comerciale trebuie sa posteze pe sectiunile dedicate: anunturi de vanzare piese auto Matiz trebuiesc postate in sectiunea "Vanzari - piese auto, accesorii, echipamente si consumabile - Daewoo Matiz", anunturile de vanzare / cumparare / donatie boxe, subwoofere trebuiesc postate in sectiunea "Anunturi audio - auto", etc. Postarea anunturilor comerciale de tipul "diverse" in sectiunea "Vanzari - piese auto, accesorii, echipamente si consumabile - Daewoo Matiz" in care se regasesc piese auto, telefoane, subwoofere VOR FI STERSE FARA O ANUNTARE IN PREALABIL!;
4. Societatile comerciale, care doresc sa isi vanda produsele, sunt rugate sa ia legatura in prealabil cu moderatorul sectiunii sau cu unul dintre administratorii forumului prin mesaje private - postarea mesajelor fara o discutie in prealabil are ca efect stergerea mesajelor;
5. Anunturile de tip donatie se pot face oricand si la orice ora; acest tip de mesaje nu vor fi moderate de catre cineva.
6. Anunturile comerciale fara activitate mai mare de 3 luni (vanzari) vor fi sterse automat de catre sistem fara o avertizare in prealabil!

Re: Stickere auto

#17
Vreau si eu 3 stickere cu matiz club,care ar fii pretul,tin sa mentionez ca azi am fost la prima mea intalnire in Buc...nu este ultima!:)
Mersul pe jos nu este o arta disparuta - oricine trebuie sa ajunga , prin orice mijloace , la garajul in care isi tine masina.

Re: Stickere auto

#18
Popa Eduard Catalin scrie:Vreau si eu 3 stickere cu matiz club,care ar fii pretul,tin sa mentionez ca azi am fost la prima mea intalnire in Buc...nu este ultima!:)
Ai fost o data.
In datile urmatoare nu te-am mai vazut.

Politica de acordare a stickerelor este aici: viewtopic.php?f=4&t=398
Nu ii mai cereti lui Liviu sa va faca stickere, daca nu doriti sa ajungeti la nici macar o intalnire MC.ro, pentru cei din Bucuresti.
Iar cei din tara, daca nu catadicsiti sa scrieti pe forum, ci doar pe Facebook.
Regulament forum Matiz-Club.ro
Stickere Matiz-Club.ro
Calendare Matiz-Club.ro

Re: Stickere auto

#19
Ma repet dupa ce am fost prezent la 3 intalniri in Buc,as dori 2 stickere matiz club si inca 3 stickere,ceva legat de muzica si combustibil sa imi pun pe luneta,mersi si astept raspuns.
Mersul pe jos nu este o arta disparuta - oricine trebuie sa ajunga , prin orice mijloace , la garajul in care isi tine masina.

Re: Stickere auto

#20
Salut.
Daca vreunul dintre administratorii forumului imi spune sa-ti fac stickere cu matizclub, este ok.
Restul stickerelor sunt la discretie. imi dai modelul si nu este nicio problema.
Matizel și Albăstrica

Save water. Drink beer!

Re: Stickere auto

#22
Bine Mustangule.
Fac 2 Matiz-Club.ro si restu' ce-o mai vrea.
Colegule @Popa Eduard Catalin, trimite-mi modelele pe care le doresti ca daca tot ma apuc de taiat autocolantul, barem sa ti le fac pe toate.
Matizel și Albăstrica

Save water. Drink beer!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron