1. Utilizatorii noi inregistrati nu vor putea scrie in sectiunea Bazar, avand mesaje cu scopul de a vinde produse - pentru postarea unui mesaj de vanzare, este necesar ca utilizatorul sa aibe minim 25 posturi pe forum in alta sectiune decat cea comerciala;
2. Utilizatorii noi inregistrati vor trebuie sa astepte ca un mesaj de cumparare sa fie aprobat de un moderator / administrator - acestea se fac fara niciun fel de restrictie de regulament;
3. Utilizatorii care posteaza anunturi comerciale trebuie sa posteze pe sectiunile dedicate: anunturi de vanzare piese auto Matiz trebuiesc postate in sectiunea "Vanzari - piese auto, accesorii, echipamente si consumabile - Daewoo Matiz", anunturile de vanzare / cumparare / donatie boxe, subwoofere trebuiesc postate in sectiunea "Anunturi audio - auto", etc. Postarea anunturilor comerciale de tipul "diverse" in sectiunea "Vanzari - piese auto, accesorii, echipamente si consumabile - Daewoo Matiz" in care se regasesc piese auto, telefoane, subwoofere VOR FI STERSE FARA O ANUNTARE IN PREALABIL!;
4. Societatile comerciale, care doresc sa isi vanda produsele, sunt rugate sa ia legatura in prealabil cu moderatorul sectiunii sau cu unul dintre administratorii forumului prin mesaje private - postarea mesajelor fara o discutie in prealabil are ca efect stergerea mesajelor;
5. Anunturile de tip donatie se pot face oricand si la orice ora; acest tip de mesaje nu vor fi moderate de catre cineva.
6. Anunturile comerciale care nu au activitate de mai bine de 90 zile vor fi sterse automat de catre sistem, fara o avertizare in prealabil.

De vanzare diferite elemente ramase de la un Matiz din '99

#1
Salutare.
Cu vreo doua luni in urma am cumparat de la un client de la noi din service un Matiz caruia i s-a rupt cureaua de distributie, motorul ajungand destul de rau (pistonul 2 s-a pupat cu o supapa). Am luat din el diferite elemente (caroserie, mecanica) si au mai ramas diferite chestii, care-si pot gasi utilitate altor colegi. Pretul lor de vanzare este unul relativ mic, atat cat sa-mi recuperez investitia. Matizul este din 1999 si deci este Euro 2. Mentionez ca de pe masina s-au luat urmatoarele : capota motor, bara fata, bara spate, tragger, rampa injectoare, macarale electrice, consola schimbator, far dreapta fata, vas spalator parbriz. Ar fi disponibile printre altele:

- fete de usi pline in stare relativ ok, necesita un pic de cosmetizare = 50 RON
- macarale mecanice spate = 25 RON
- geamurile fata-spate = 60 RON toate sau 20 RON bucata
- parbriz si luneta in stare ok = 30 RON bucata
- sistem A/C cu tot cu compresor = 100 RON ( demontarea o face cumparatorul)
- delcou = 50 RON
- electromotor = 75 RON
- alternator = 75 RON
- coaja de culoare neagra (pentru cine vrea experimente) 20 RON
- elemente de bord (ceasurile, consola de incalzire) depinde de ce se cumpara.
- etrieri frana. = 100 RON amandoi

Mentionez ca cel ce doreste diferite elemente, e bine sa vina cu scule pentru a le demonta.
Mai sunt multe chestii pe care nu le postez aici, in marea majoritate a cazurilor, daca vine cineva si ia de pe masina, ii mai dau si altele (gen, vrea alternatorul si vine dupa el, pot sa-i dau si vasul de expansiune sau chestii de pe la motor, sau alte piese care nu sunt trecute pe lista de aici)

O sa revin pana in week-end si cu ceva poze. De asemenea, mentionez ca vor avea prioritate colegii cunoscuti ai forumului insa oricine poate cumpara piese de pe el.
"Educația este ca erecția. Dacă o ai se vede."

Re: De vanzare diferite elemente ramase de la un Matiz din '99

#3
steji scrie:
07 Apr 2017, 13:13
Toba intermediara? Usile si aripa de pe dreapta?
Pe partea de caroserie nu sta bine, de aceea nu am mai postat acele elemente. Usile le-a vazut si Mustang cand a venit pe la mine pe la service. Despre toba, nu stiu ce sa zic, trebuie vazut, nu m-am uitat prea mult pe dedesubt. Daca e ok, pot sa-ti dau toata evacuarea, doar ca trebuie urcata pe elevator. Daca e ok, da-mi un mesaj. In principiu, cam ceea ce am enumerat in lista ar cam fi elementele care se pot folosi ok pe alte masini, restul nu prea, insa, cine le doreste, le poate lua, la pachet cu altele din lista.
"Educația este ca erecția. Dacă o ai se vede."

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator