Re: Vand piese matiz din dezmembrare
#467nu in stare buna, urme de uzura severemariusmoraru scrie:un volan gasesc?
inteleptul invata de la toti, mediocrul din experienta proprie, numai prostul le stie pe toate
#468ma intereseaza mai mult pentru contactul alunecator deci nu conteaza uzura. un pret si niste poze?
#469salut, am nevoie de nr tau de telefon pentru mai multe piese. multumesc !
#470Buna seara! M-ar interesa si pe mine "maneta stergatoare cu 3 pozitii si temporizare, releu temporizare(si instructiuni de montaj)"! Un pret? Multumesc anticipat!
#471100 lei cu mentiunea ca trebuie sa le caut, deci daca te grabesti nu pot sa te ajutGabone scrie:Buna seara! M-ar interesa si pe mine "maneta stergatoare cu 3 pozitii si temporizare, releu temporizare(si instructiuni de montaj)"! Un pret? Multumesc anticipat!
inteleptul invata de la toti, mediocrul din experienta proprie, numai prostul le stie pe toate
#473Salut,
ai cumva Carenaj DAEWOO MATIZ stanga dreapta fata?
Un pret te rog pentru ambele.
Multumesc.
ai cumva Carenaj DAEWOO MATIZ stanga dreapta fata?
Un pret te rog pentru ambele.
Multumesc.
#474)) să-ți spun eu cate am de vânzare?
Deschide si tu un topic, eu nu cumpăr nimic, multumesc
Deschide si tu un topic, eu nu cumpăr nimic, multumesc
#476JUPINUL scrie:salut corp inferior si superior de la aer ai cumva
nu stiu la ce te referi
#477poze cu piese ramase, in principiu as vrea sa aduc o parte la intalnirea din 18-03-2017 daca vedeti ceva care va face cu ochiu sa imi spuneti sa iau sigur, ca e posibil sa nu pot aduce tot ce am
#478si
#479inteleptul invata de la toti, mediocrul din experienta proprie, numai prostul le stie pe toate
#480inteleptul invata de la toti, mediocrul din experienta proprie, numai prostul le stie pe toate