Re: Vand piese matiz din dezmembrare
#437brate punte ? parbriz? casetofon?
Mersul pe jos nu este o arta disparuta - oricine trebuie sa ajunga , prin orice mijloace , la garajul in care isi tine masina.
#438Caseta de directie cu servo, conducte si tot ce tine...vreau sa pun servo pe masina care nu are. Un pret pentru pachet!
#439scuze ca raspun ata de tarziu
nu mai am delcouCedru scrie:Salut,un delcou(preferabil MONDO)?
am brate dar au surubul blocat in bucsa, a fost taiat ca sa o pot scoate, parbriz nu, casetofoane a cateva ragalii dar nu stiu daca functioneaza, dca vrei cel original nu amPopa Eduard Catalin scrie:brate punte ? parbriz? casetofon?
le-am vandut acum vreo luna, pret 400, poate te ajutarobertmnw scrie:Caseta de directie cu servo, conducte si tot ce tine...vreau sa pun servo pe masina care nu are. Un pret pentru pachet!
inteleptul invata de la toti, mediocrul din experienta proprie, numai prostul le stie pe toate
#440Salut, stiu ca vin dupa foarte mult timp cu intrebarea, dar mai ai volan?
#442nu am, iti promisesem ceva?Mustang scrie:Salut, stiu ca vin dupa foarte mult timp cu intrebarea, dar mai ai volan?
doar unul E3 la 900 lei dar se pote pune pe E2 daca ii pui chiuloasa ta 108 000 kmRares scrie:Un motor euro 2 ai ?
inteleptul invata de la toti, mediocrul din experienta proprie, numai prostul le stie pe toate
#443Nu, imi spusesei la inceputul anului intru-un pm ca ai mai luat un Matiz cu un volan mai bunicel si ma intrebasei daca il vreau.
Atunci volanul meu se tinea destul de bine... insa dupa vara asta si expunerea la soare, s-a dat in stamba si asta.
Daca prinzi ceva in iarna asta sau chiar si in primavara da-mi, te rog, de stire.
Multumesc.
Atunci volanul meu se tinea destul de bine... insa dupa vara asta si expunerea la soare, s-a dat in stamba si asta.
Daca prinzi ceva in iarna asta sau chiar si in primavara da-mi, te rog, de stire.
Multumesc.
#445nu mai am jantedanyelsan scrie:Salut ,
Un set de jante tabla gasim ? la ce pret setul ?
#447Salut !
Ai cumva cheder pt usile din fata? Eventual intr-o stare cat mai buna .
Multumesc.
Ai cumva cheder pt usile din fata? Eventual intr-o stare cat mai buna .
Multumesc.
#448Salut,
am un volan bun daca te intereseaza.
0724745904
razvan.
mersi
am un volan bun daca te intereseaza.
0724745904
razvan.
mersi
#449Vezi ca @mustang are nevoie de un volan bun. Ia legatura cu el...
Matizel și Albăstrica
Save water. Drink beer!
Save water. Drink beer!
#450Salutare!!Vreau sa-mi pun stergator pe spate la carcalac si ma intereseaza o maneta de stergatoare cu comanda luneta,motor stergator(tot ansamblul de pe haion cu furtune,garnituri,draci laci),brat stergator releu...si ce-o mai trebui.Da-mi te rog un pret pe tot pachetul asta...Mersi frumos!!