Re: Bucuresti - Constanta - 02.04.2016

#50
Salutare baieti

in primul rind felicitari pentru ieseala. Excelente pozele, superba vreme. As fi mers si eu insa citeva probleme m-au tintuit locului chiar daca as fi vrut sa fug undeva... pe scurt a treebuit sa fac ITP ul si cum "Silver" are putina rugina pe la portiere a trebuit sa ma chinui putin si sa reusesc. Dupa reusita cum stiti si voi, problemele vin in numar de trei, asa ca intr-o frumoasa zi, mi-a "crapat" ambreiajul. Acum vine partea frumoasa....cum stiam de acum citiva ani ca nu prea are ce sa cedeze decit piesele din kitul de ambreiaj , am cumparat tot kitul inclusiv cablul...ca sa fie bine. Am mers la un nene mecanic si l-am rugat sa o rezolve insa....nu era placa, nu era rulmentul si nu era cablul. In tot ansamblul exista o furca pentru rulment care are o gaurica in care intra un splint....dupa ce am achizitionat si furca si am mers cu ea la mecanic, surpriza, ca sa dai jos furca trebuie o unealta speciala pe care ei nu o aveau, trebuia sa fi improvizat cumva asa ca le-am dat idea sa scoata restul splintului ramas in gaura, ceea ce au si facut....asadar furca cea noua este in continuare la mine ( cine are nevoie astept un mesaj).

Acum Silver zburda din nou cu ITP ul luat si in asteptarea rezolvarii ruginei undeva pe parcursul anului. Asadar cind e urmatoarea ieseala.?

PS. Ultima inbunatatire adusa a fost sa ii montez un modul pentru stopul central care la frinare pilpiie de doua ori pentru atentionare si a treia oara ramine aprins.

Respect !
Respect!...pentru ca imi pasa.

Re: Bucuresti - Constanta - 02.04.2016

#51
zztop scrie: Acum Silver zburda din nou cu ITP ul luat si in asteptarea rezolvarii ruginei undeva pe parcursul anului. Asadar cind e urmatoarea ieseala.?
Inca nu stim cand vom mai face inca o iesire de acest gen.
Iesirea asta a fost destul de recenta si unii dintre noi ne pregatim de alt tip de cheltuieli.
Vom da anunturi.
Oricum, toate iesirile astea le coacem din timp atat pe forum cat si la intalniri.
Regulament forum Matiz-Club.ro
Stickere Matiz-Club.ro
Calendare Matiz-Club.ro

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator