Regulament Matiz-Club.ro

#1
Bun venit pe http://www.matiz-club.ro!

1. General:

a. Matiz-Club.ro este un forum privat destinat oricaror genuri de discutii in stransa legatura cu automobilele, in special Daewoo Matiz.

b. Pe acest forum se vor regasi o echipa de administrare/moderare, utilizatorii normali, plus alte lucruri ce nu sunt in legatura cu subiectul principal al forumului - motiv pentru care s-a infiintat sectiunea Cafenea.

c. Dreptul unui utilizator, membru sau moderator se acorda de catre administratori si poate fi revocat oricand si fara o notificare prealabila.

d. Dreptul de a publica mesaje, de a creea topicuri noi si poll-uri se dobandeste prin inregistrarea unui cont. Acest drept se poate revoca de catre administratori sau moderatori oricand si fara notificari prealabile.

e. Insistam in a completa corect Localitatea cat si datele despre automobilul detinut: Marca Model / Grad de poluare (Non-Euro, Euro X) / Anul fabricatiei. Aceste lucruri va duce la o intelegere mai buna intre membri si veti putea primi raspunsuri mai potrivite pentru problemele pe care le intampinati.
Completarea acestor campuri in genul "Matiz Suparat, turbo, multicolor sau altfel" pot duce la stergerea contului de pe acest forum!


2. Mesajele si atasamentele

a. Nu se incurajeaza sub nicio forma goana dupa posturi. Nu sunt incurajate mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului! Incercati sa scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul); nu se accepta mesajele in afara subiectelor (denumite offtopic). Nu se accepta mesajele cu continut format numai din emoticoane si smileyuri.
Incalcarile acestor puncte au ca efect stergerea mesajelor; utilizatorii care incalca aceste puncte vor fi penalizati cu avertismente.

b. Este obligatorie folosirea optiunii de cautare pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il initiati nu a fost deja discutat pe forum.
Subiectele deschise in acest fel vor fi sterse; utilizatorii care incalca aceste puncte vor fi penalizati cu avertismente.

c. Incercati sa deschideti topicuri noi pe sectiunile aferente. In acest fel, informatiile vor fi corect sortate, iar echipa de administrare va avea mai putin de munca. De altfel, daca postati pe un topic si vreti sa mai adaugati ceva in termen de 30 de minute, folositi functia Editeaza si nu mai postati un mesaj nou, daca ultimul post scris este tot al vostru.
Incalcarile acestor puncte au ca efect stergerea mesajelor; utilizatorii care incalca aceste puncte vor fi penalizati cu avertismente.

d.Este interzisa folosirea limbajelor de tip "mirc" si "messenger": dk, dak, k, mn, lol, sh, tz, etc. Se pune accent pe calitatea mesajelor (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana); mesajele scrise incorect gramatical din care nu se intelege absolut nimic pot fi sterse fara o anuntare prealabila. Mesajele se pot scrie, la alegere, cu sau fara diacritice. Nu se vor aplica sanctiuni pentru abrevierile uzuale (pt, ptr, nr.). De altfel, forumul nu trebuie confundat cu un chat, asadar se va pedepsi folosirea in exces a smiley-urilor. Pentru discutiile personale intre 2 membri exista functia de mesagerie privata (PM).
Incalcarile acestor puncte au ca efect stergerea mesajelor; utilizatorii care incalca aceste puncte vor fi penalizati cu avertismente.

e. Nu sunt permise atacurile la persoane!
Incalcarile acestor puncte au ca efect stergerea mesajelor; utilizatorii care incalca aceste puncte vor fi penalizati cu avertismente si sau banari de 7 zile sau mai mult, in functie de gravitatea faptelor.

f. Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce scrie. Administratia acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile voastre.

g. Este interzisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage atentie sporita!
Incalcarile acestor puncte au ca efect stergerea mesajelor; utilizatorii care incalca aceste puncte vor fi penalizati cu avertismente.

h. Nu sunt acceptate postari de linkuri catre alte site-uri cu scopul exclusiv de a face reclama. Se accepta linkuri atunci cand discutia o cere.
Incalcarile acestor puncte au ca efect stergerea mesajelor; utilizatorii care incalca aceste puncte vor fi penalizati cu avertismente sau cu ban de 7 sau mai multe zile, in cazul recidivarilor.

i. Sunt interzise postarea de linkuri care trimit catre fisiere ce incalca legea dreptului de autor (fara softuri piratate, muzica, si altele).
Incalcarile acestor puncte au ca efect stergerea mesajelor; utilizatorii care incalca aceste puncte vor fi penalizati cu avertismente.

j. Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunea Bursa. Nu sunt permise anunturile comerciale la care nu se ofera raspunsuri atunci cand potentialii cumparatori cer mai multe detalii. "Up-urile" subiectelor se vor face la o diferenta minima de 48 de ore.
Incalcarea acestui punct are ca efect stergerea mesajelor; utilizatorii care incalca aceste puncte vor fi penalizati cu avertismente si cu banari, in functie de gravitatea faptelor.

k. Utilizatorii noi inregistrati nu vor mai putea scrie in sectiunea Bursa. Numarul minim de posturi pentru a putea scrie un anunt sectiunea "Bursa" trebuie sa fie de 25 posturi.
Daca acest numar de posturi nu este indeplinit, mesajul comercial va ramane in modul de moderare (vizibil doar de initiatorul subiectului si de echipa de moderare) si va fi sters de moderatori / administratori.


3. Conturi si setari

a. Nu se accepta accesul pe acest site prin folosirea proxy-urilor anonime.
Incalcarea acestui punct are ca efect banarea dupa IP-uri.

b. Nu se accepta clonele. Nu sunt considerate clone noile conturi facute de un user care a avut un cont sters sau care si-a uitat detaliile de autentificare pe forum. Nu sunt permise crearile de conturi noi in cazul in care un utilizator este restrictionat (banat) pentru a posta mesaje anti-forum sau anti-administratori, reclame, etc.
Incalcarea acestui punct are ca efect stergerea mesajelor; utilizatorii care incalca acest punct vor primi ban permanent, pe IP.

c. Nu permitem transformarea semnaturii, a numelui de utilizator sau a avatarului in reclame comerciale. Nu permitem postarea mesajelor cu linkuri catre diverse site-uri si introducerea linkului catre un site anume fara o discutie in prealabil cu un administrator. De asemenea cele mentionate anterior nu trebuie sa aibe tenta antisemita, rasista si obscena. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste detalii.
Incalcarea acestui punct are ca efect stergerea semnaturilor fara drept de apel; utilizatorii care incalca acest punct vor primi ban permanent, pe IP.

d. Conturile nou inregistrate care in primele 15 zile nu sunt activate vor fi sterse fara o alta notificare.

e. Nu se vor sterge conturile activate si folosite ale utilizatorilor cu 0 mesaje. Cererile de stergere a utilizatorilor nu vor fi onorate fara un motiv intemeiat.4. Confidentialitatea

a. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor incalcari ale regulamentului prezent. Aceste IP-uri nu vor fi facute NICIODATA publice!

b. Orice informatie introdusa de utilizatori sub forma de mesaj si/sau fisier este stocata in baza de date a forumului.

c. Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate (administratori si moderatori) este stocata in baza de date.

d. Informatiile personale nu vor fi NICIODATA dezvaluite catre terti fara consimtamanul userilor. Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau vandalism care pot duce la compromiterea acestor date.

e. Acest forum foloseste fisiere de tip cookie pentru a stoca informatii pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre aplicatii, nu sunt virusi si nu afecteaza integritatea computerului utilizatorilor. Acestea sunt folosite de forum pentru usurarea navigarii pe acest site.

f. Adresele de mail sunt utilizate doar pentru confirmarile inregistrarilor ca utilizator, pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta si pentru notificarea la cerere asupra anumitor evenimente ce apar pe forum (raspunsuri la mesajele voastre, primirea unui mesaj privat, etc).

g. Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a va contacta ocazional in vederea informarii asupra unor probleme specifice forumului.


5. Aspecte finale

a. Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile ce se vor lua, vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a acestui forum.

b. Sectiunea Cafenea are parte de un statut preferential in sensul ca moderarea se face mai lejer. Ca urmare a acestei reguli, la Cafenea nu se vor sanctiona mesajele care nu sunt la subiect sau mesajele fara un continut real (bancuri, etc). Se vor sanctiona mesajele care nu respecta regulile: 2b, 2d, 2e, 2k, 2l.

c. Regulamentul poate fi schimbat oricand, responsabilitatea ca utilizator fiind in a citi din cand in cand aceasta sectiune.

d. In momentul inregistrarii pe forum se considera ca ati citit acest regulament si sunteti de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca a fost citit sau nu.

e. Un avertisment are o durata de 7 zile calendaristice; acumularea a 3 avertismente intr-o perioada de 7 zile va avea ca efect restrictionarea (ban) pe forum timp de 7 zile calendaristice. In cazul incalcarilor de regulament si dupa banarile de 7 zile se va instaura, ca masura de pedeapsa, banarea pe 3 saptamani, banarea pe 1 luna si banarea definitiva dupa numele de utilizator. Pentru discutii si dezbateri privind avertismentele si banarile, va rugam sa scrieti pe acest topic: http://forum.matiz-club.ro/viewtopic.php?f=21&t=395

Astea fiind scrise... va uram navigare placuta!
Regulament forum Matiz-Club.ro
Stickere Matiz-Club.ro
Calendare Matiz-Club.ro

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator