Căutarea a găsit 35 rezultate

Sfat achizitionare masina.

Salut colegilor,am si eu nevoie de ajutor din partea voastra.Vreau sa imi achizitionez o masina care sa ajunga cu tot cu taxa de poluare 2000 de euro,astept pareri,linkuri si ce mai va trece prin cap pentru a ma ajuta. De mentionat este faptul ca as dori ca motorul sa fie pana in 1700 cmc si consumu...

Re: B-19-NHB

Am revenit cu cateva poze,luminile de zi le-am pus azi si am schimbat led-urile cu unele mai puternice de la pozitie iar sticker-ul este pus pe luneta de 2 saptamani :d :)
Astept pareri si critici :))

Re: Stickere auto

Ma repet dupa ce am fost prezent la 3 intalniri in Buc,as dori 2 stickere matiz club si inca 3 stickere,ceva legat de muzica si combustibil sa imi pun pe luneta,mersi si astept raspuns.

Vreau toba!!

Salut,as dori si eu sa ma ajutati cu un sfat.Doresc sa imi comand o toba de la A la Z un pic mai zgomotoasa,doar un pic,daca aveti cunostinta unde as putea face o toba pe comanda as fi recunoscator,bugetul unlimit :)

Suport lonjeron rupt?

Noaptea trecuta am fost in club cu niste colegi de la munca iar la intoarcere plua abundent si in masina eram 5 persoane.Pe la Calea Vitan am luat o groapa MAREEEE iar in dreapta spate s-a auzit un sunet ingrozitor (tin sa mentionez ca am luat groapa cu toate cele 4 roti(era imensa) si ii multumesc ...

Mergeți la căutare avansată