Căutarea a găsit 160 rezultate

Re: Montare amortizoare

Salut ! Din ce am inteles te-ai chinuit sa schimbi amortizorul fara sa dai si flansa amortizorului jos . Desfaci 2 piulite de 12mm si cele 2 suruburi cu cheie de 17 mm furtunul de la frana si senzorul de ABS daca e . Asa ai tot ansamblu amortizor dat jos . De obicei se schimba amortizoarele pe ambel...

Re: Mi se opreste motorul!

Salutare ! Se pare ca ai probleme la tabloul de sigurante din compartimentul motor , sigur ai fire incinse in interiorul lui . Nu mai amana vizita la un electrician auto specializat in Matiz , posibil sa apara si un incendiu . Mai multe detalii pe MP.

Re: Problema AC

Ce intelegi prin valva ? Valva este ansamblu in care este introdus ventilul si are un capac de plastic . Sunt doua valve una de joasa presiune si una de inalta presiune , au ventile identice .

Re: Problema AC

Salut , se schimba ventilul , seamana cu cel de la valva de roti , dar iti trebuie de AC lucreaza la alte temperaturi si cu lubrifianti . Cauta la un magazin cu piese frigotehnice .

Re: cod eroare P0140

Salut ! La mufa care vine dinspre calculator trebuie sa ai 12 V pentru circuitul de incalzire al sondei . Daca nu ai aceasta tensiune sonda functioneaza eronat . Cauta in manualul service .

Re: Centralizata

Salut ! Pe cele 2 fire maro sunt sigurante sau diode ? Inchiderea functioneaza si fara a lega firele pentru lumini , daca nu stii unde sa le legi . Pentru alte nelamuriri vorbim in privat .

Re: Problema contact Matiz

Salut ! Mai mult ca sigur s-a stricat partea mecanica a contactului . Iti trebuie un alt contact mecanic pentru E3 sau E4 . Cauta-l pe Tudor , te rezolva cu montajul si cu configurarea butucului , sa folosesti cheia veche , sa nu umblii cu 2 chei .

Mergeți la căutare avansată