Acumulator auto Matiz

#1
Sfat pentru achizitia unui acumulator nou de Matiz, ATENTIE bornele de la matiz sunt mai mici decat la alte masini! Nu toti acumulatorii auto de 35A se potrivesc la Matiz. Eu eram sa cumpar azi un acumulator auto de 40A care se potriveste pe suportul masini dar avea mufele pentru borne mai mari.
Have a nice day!

Re: Acumulator auto Matiz

#3
Am luat o baterie de 35A din podul de piatra din iasi de la Caranda... (am scris asa sa nu se considere reclama).Eu vroiam sa pun o baterie de 40A pentru ca se potriveste(trebuie scos furtunul de la filtrul de aer) pe suport dar trebuia sa schimb si bornele sa pun unele mai mari.
Ultima oară modificat 09 Feb 2012, 23:18 de către Mustang, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu este reclama discutia vis-a-vis despre un produs... :) puteti sta linistiti din punctul asta de vedere. Cand facem referire la reclama, facem referire la campaniile pro/anti vanzare. :)
Have a nice day!

Re: Acumulator auto Matiz

#5
Eu am cumparat un VARTA 45Ah cu 330Curent la pornire...

Am dat pe el 220 Ron, si sunt super multumit... are 2 saptamani acumulatorul, si pe gerul asta, se tine bine de tot...

Mentionez ca e special pentru matiz, si ai grija, nu neaparat bornele ca sunt mai subtiri, dar POLARITATEA este importanta... iti trebuie acumulator cu polaritate inversa, sa-ti ajunga cablurile pe borne... deci iti trebuie una speciala de matiz...

Salut, si numai bine!

Re: Acumulator auto Matiz

#12
Revin cu un post.. cu toate ca nu e asa frig afara, pe timpul noptii se inregistreaza -10*C, deci o temperatura destul de scazuta... matizul nu l-am mai pornit de 2 saptamani, dat fiind faptul ca merg cu masina de firma, si ce credeti, a pornit la sfert de cheie, cu noul acumulator Varta :) Recomand cu incredere.


Pt Robert : Ca matizul are polii inversati.. adica unde la o masina normala + e +, la matiz e -, si trebuie sa intorci bateria, si ghici ce, nu-ti mai ajung cablurile :)... deci, ai grija.. la mine daca comiteam greseala ma spalam cu ea pe cap, mai ales ca am si cablul de 2.5 de la statie, legat cu cablul de + de la masina, care este destul de fix...

Re: Acumulator auto Matiz

#14
[*]Baiatu ia da o pagina in spate sa vezi baterie normala pe Matiz :roll: ajung cablurile dar sunt multi 'cunoscatori'... ;)
In imagine este un matiz cu o baterie normala , de matiz.Daca esti convins ca ajung cablurile daca ar fii polaritatea invers la baterie incearca sa o intorci cu ''-'' in fata!!!Si eu am tot Bosch Silver de 40A parca.Dar ca sa pui o baterie mai mare cu polaritatea invers fata de cum e normal nu ajung cablurile decat daca le lungesti !
Motorul,Instalatia de incarcare a acumulatorului si cea de pornire ale matizului sunt proiectate pentru baterie de 35A.Un acumulator care la pornire poate sa dezvolte un curent mai mare poate afecta electromotorul.
Dacat putin si bun,mai bine mult si bun!

Re: Acumulator auto Matiz

#15
Eu am cu bornele pe partea stanga a bateriei si cea de fabrica Roket avea pe partea dreapta dar in aceeasi pozitie...
Dar nu asa este o baterie normala?
Ultima oară modificat 06 Mar 2012, 23:04 de către robert, modificat 1 dată în total.
I still miss my ex-wife, but my aim is getting better!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

cron