Pornire matiz

#1
Buna ziua, colegi am si eu o problema am un matiz euro 3, 2005 si am o problema , nu porneste , invarte, pompa se aude , am schimbat contactul, bobina si degeaba... aveti o idee? Ce e de facut? Va rog eu ajutati-ma! Multumesc!

Re: Pornire matiz

#3
Ai și tu răbdare să apară cineva care să te poată ajuta. Până atunci completează-ți la profil toate datele tale și mai ales ale mașinii. Sau poți să-l suni pe Tudor, poate-l găsești liber și vă puteți înțelege mai bine prin telefon...!
"Two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the universe" - Albert Einstein

Re: Pornire matiz

#4
Salut ! Ai scos bujiile , cum sunt ? Scanteie la bujii a ? Becurile din bord se aprind ? De unde esti ? Toti vreti sa fiti ajutati dar va este lene sa va trece-ti locatia . La sectiunea tehnica este manual de reparatii pentru ambele tipuri de motoare E2 si E3,E4 .

Re: Pornire matiz

#8
Salut, am și eu un Matiz și ieri am avut o problema sa rupt tija de la contact, am desfăcut contactul sa o pornesc pe direct însă până am pornit-o am întâmpinat niste probleme prima ar fi ca pe direct nu pornea deloc cu cheia in butuc (cheia are cip), după aceea am fost tras și când o porneam in treapta 1 nu stătea pornită decât în mers când calcam accelerația nu se accelera și dacă de oprea sau calcam ambreiajul se oprea, într-un final am scos borna de la baterie am curățat bujiile și a pornită insa nu mai îmi funcționează geamul electric pe dreapta (pe partea stângă am manivela), casetofonul și bricheta masinii însă înainte de asta funcționau. Știți de la ce ar putea fi. Mulțumesc

Re: Pornire matiz

#9
Salut, am cumpărat un contact mecanic nou fara cip cel vechi după mașină are cip vroiam să știu dacă inelul care citește cipul după contactul vechi se poate da jos și îl fac cum sa îmi citească cheia veche folosind butucul cel nou. Mulțumesc

Trimis de pe al meu HUAWEI GRA-L09 folosind Tapatalk

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori