Acumulator auto Matiz

#1
Sfat pentru achizitia unui acumulator nou de Matiz, ATENTIE bornele de la matiz sunt mai mici decat la alte masini! Nu toti acumulatorii auto de 35A se potrivesc la Matiz. Eu eram sa cumpar azi un acumulator auto de 40A care se potriveste pe suportul masini dar avea mufele pentru borne mai mari.
Have a nice day!

Re: Acumulator auto Matiz

#3
Am luat o baterie de 35A din podul de piatra din iasi de la Caranda... (am scris asa sa nu se considere reclama).Eu vroiam sa pun o baterie de 40A pentru ca se potriveste(trebuie scos furtunul de la filtrul de aer) pe suport dar trebuia sa schimb si bornele sa pun unele mai mari.
Ultima oară modificat 09 Feb 2012, 23:18 de către Mustang, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu este reclama discutia vis-a-vis despre un produs... :) puteti sta linistiti din punctul asta de vedere. Cand facem referire la reclama, facem referire la campaniile pro/anti vanzare. :)
Have a nice day!

Re: Acumulator auto Matiz

#5
Eu am cumparat un VARTA 45Ah cu 330Curent la pornire...

Am dat pe el 220 Ron, si sunt super multumit... are 2 saptamani acumulatorul, si pe gerul asta, se tine bine de tot...

Mentionez ca e special pentru matiz, si ai grija, nu neaparat bornele ca sunt mai subtiri, dar POLARITATEA este importanta... iti trebuie acumulator cu polaritate inversa, sa-ti ajunga cablurile pe borne... deci iti trebuie una speciala de matiz...

Salut, si numai bine!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron