[Bucuresti] CONTUR PROD Service auto Multimarca

#1
Salutare. Doresc sa va atrag atentia asupra service-ului in care activez, service complet in ceea ce priveste operatiunile de reparatie ce se pot executa asupra unui autovehicul. Service-ul se numeste CONTUR PROD si este situat in sectorul 4, pe Strada Actiunii nr 48-50. Ca punct de reper, este strada cu Dedeman Giurgiului, in zona depoului.

Service-ul executa urmatoarele operatiuni pentru majoritatea tipurilor de autoturisme: tinichigerie, vopsitorie, diagnoza, mecanica, ITP, geometrie roti, echilibrari si dejantat roti, incarcare freon, stand franare pentru toate marcile.

Este dotat cu aparatura la standarde europene, suprafata service-ului fiind de aproximativ 10000 de mp.
Prin faptul ca eu lucrez aici, aveti garantia ca reparatiile se executa exact asa cum ar trebui.

De asemenea, aici exista si consultanta daune, consultanta ce incepe din momentul producerii incidentului auto si pana la solutionarea reparatiei autovehiculului, etapele incluzand tractarea auto (in cazul in care vehiculul este nedeplasabil), suport in intocmirea constatarii amiabile, programare la oficiul de daune al firmei de asigurare, insotirea clientului la oficiul de daune, solutionarea dosarului si livrarea masinii la finalul operatiunilor de remediere a daunelor. In anumite situatii, clientului i se poate oferi un autoturism la schimb, pe durata reparatiei celui implicat in accident.
Service-ul are contracte de decontare directa cu majoritatea societatilor de asigurare, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa asteptati ca firma de asigurare sa livreze banii pentru a va fi eliberata masina. Masina vi se elibereaza in momentul in care operatiunile de reparare s-au finalizat, singura obligatie pe care o aveti este semnarea procesului verbal de primire a sa in bune conditii. DE RESTUL NE OCUPAM NOI…

Am sa postez si ceva fotografii pentru a va face o idee despre ceea ce vorbesc, iar cei care vor ajunge aici pentru diferite operatiuni, vor beneficia de preturi preferentiale si reduceri.
http://www.serviceasigurari.ro/
"Educația este ca erecția. Dacă o ai se vede."
Fişiere ataşate
20150502_123815_591x1050.jpg
Masa de indreptat la rece, folosita pentru diferite operatiuni de tinichigerie
IMG_0147_1575x1050.JPG
Hala imensa cu 6 elevatoare doar pentru operatiunile de mecanica.
IMG_0180_700x1050.JPG
Stand pentru geometrie roti, Ravaglioli.
IMG_0186_1575x1050.JPG
Statie ITP cu stand de franare si stand de noxe, totul computerizat.
IMG_0192_1575x1050.jpg
Cabina de vopsitorie moderna, materialele folosite fiind de o foarte buna calitate, cu rezistenta in timp.
IMG_0173_1575x1050.JPG
Locul unde puteti astepta pe durata reparatiilor sau schimburilor de ulei. Cafeaua e din partea casei.
IMG_0152_1575x1050.JPG
Unul dintre clientii cu care colaboram...
IMG_0161_1575x1050.JPG
Service-ul se intinde pe o suprafata vasta, unde se pot desfasura majoritatea operatiunilor.
logo.jpg
adresa.jpg
Locatia service-ului 44.3707821,26.0975803

Re: [Bucuresti] CONTUR PROD Service auto Multimarca

#5
IMG-20160823-WA0001.jpg
Noul ambreiaj
Salutare,
Vineri cand ma intorceam de la mare am ramas cu masina la intrare in Bucuresti datorita faptului ca mi s-a spart rulmentul de la placa de presiune a ambreiajului.
Luni dimineata am vorbit la service iar dupa 30 de minute masina a fost luata cu platforma si dusa la sevice unde i-au fost schimbate ambreiajul,bucsile pe fata si cablul de ambreiaj.Masina a fost facuta repede si cu seriozitate.Recomand acest service.
Multumesc echipei Contur Prod Service si implicit lui Mailander.
Aveti grija de corpurile voastre :lol:
Fişiere ataşate
IMG-20160823-WA0005.jpg
IMG-20160823-WA0002.jpg
IMG-20160823-WA0008.jpg
Intre timp s-au mai gasit defecte(garnitura pivotului de la bascula)
IMG-20160823-WA0012.jpg
Bilele de la vechiul rulment

Re: [Bucuresti] CONTUR PROD Service auto Multimarca

#6
De ceva vreme, in cadrul service-ului avem constatatori daune de la Euroins si City Insurance. In cazul in care aveti un incident nefericit in trafic si vinovatul are asigurare la una din cele 2 societati, nu ezitati sa ma contactati, sa va pot ajuta cu solutionarea dosarului. Contur Prod are decontare directa cu majoritatea societatilor de asigurare, insa cu cele 2 are si contract de colaborare.
"Educația este ca erecția. Dacă o ai se vede."
Fişiere ataşate
constatari.jpg
Imagine din receptia service-ului, chiar in zi de constatari daune
city.jpg

Re: [Bucuresti] CONTUR PROD Service auto Multimarca

#8
Exact cum ti-am explicat pe privat, este foarte multa aglomeratie la noi pe partea de tinichigerie si vopsitorie ( avem constatari daune in fiecare zi si raman cel putin 4-5 masini zilnic). Avand in vedere fluxul de masini, nu pot garanta o lucrare asa cum vreau eu ( sa stea sa lucreze cu migala si tot tacamul). Poti totusi sa iei legatura cu Adi Medalion, si Tudor si-a facut masina tot la el. Ca sa intelegi ce zic, eu am stat cu piesele vopsite aproape 2 saptamani pana am apucat sa le montez pe masina (stie si Mustangu, ca a venit pe la mine pe la service). Te pot ajuta cu lucrari de mecanica pe care Tudor nu le poate face (din cauza spatiului si lipsei unui elevator), gen inlocuit ambreiaj, sudat toba ... chestii din astea. Succes si poate ne vedem sambata la intalnire.
"Educația este ca erecția. Dacă o ai se vede."

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron