Colorare ace bord

#1
Baieti,am in cap de ceva timp proiectul asta si vreau sa l pun in aplicare,faza e ca nu prea stiu cum...ar fi ceva super frumos sa putem sa coloram ceasurile astfel incat sa lumineze in ce culoare vrem
Obsesia pentru carbon

Re: Colorare ace bord

#2
A mai fost o discutie de genul asta, dar nu pe forum.

Pentru a modifica culoarea ceasurilor, daca nu te pricepi tu, poti apela la cei de pe internet. Costa undeva intre 50 si 100 lei.

Daca te pricepi, ai nevoie de multe smduri sau leduri normale de diferite culori (dupa placere) si multa indemanare. Trebuie scos bordul si pus cate un led in dreptul fiecarui indicator (kilometrii, ace) si apoi facute conexiunile la pozitie. Nu incerca sa le pui in serie, deoarece daca se arde unul, nu mai vezi nimic.

Re: Colorare ace bord

#4
Pe bune? Daca ai dat cu markerul pe ele clar nu mai ai nici pic de lumina. Iar faza cu folia este aceeasi. Indiferent de transparenta, lumina ce vine din smduri, prin ace, nu este suficient de puternica. Deci trebuie sa pui un led separat pe fiecare ac, pentru a da mai multa lumina.

Re: Colorare ace bord

#8
Trak-X scrie:Pe bune? Daca ai dat cu markerul pe ele clar nu mai ai nici pic de lumina. Iar faza cu folia este aceeasi. Indiferent de transparenta.
aici te contrazic
ai desfacut bordul?
pe fiecare bec are o folie de culoare albastra( asa e din fabrica)
eu am scos-o si se vede mai stralucitoare lumina in bord 8-)
i hate the cops ;)

Re: Colorare ace bord

#9
Din nou? :lol:

1. Ne refeream la SMD-uri in locul becurilor normale.
2. Vorbeam despre mazgalit cu markerul acele, nu altceva. Daca ai un marker bun atunci o sa se vada cat de cat prin ac, dar in principiu, un marker ce acopera complet nu ar trebui sa mai permita sa treaca lumina.
3. Mansonul de cauciu albastru este o prostie. A fost montata aiurea din fabrica. :D

Re: Colorare ace bord

#10
mansoanele din cauciuc albastru au fost montate din fabrica astfel incat sa nu se vada prea aprins bordul plus celelalte butoane(sa nu fie deranjant la ochi mai ales pe timp de noapte)
oricum pe mine nu ma deranjeaza 8-)
i hate the cops ;)

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron